A saját készítésű kiegészítő öröme

Egy nyomdában dolgozom, ahol foglalkozunk többek között nyomtatással, fénymásolással, szkenneléssel és könyvkötéssel is. Kislányom, Léna, imád kreatívkodni, barkácsolni, rajzolni, festeni, hajtogatni. Gyakran jön be hozzám a nyomdába, együtt kiválasztunk egy szép mandalát az interneten, vagy egy tetszőleges kifestőt, amit aztán kinyomtatunk neki, és amíg dolgozom, elfoglalja magát azzal, hogy kidekorálja. Gyakran kutakodom kreatív játékok után, minden boltban automatikusan megszemlélem a színes ceruzákat, filctollakat. Azonban most már vágytunk valami újdonságra, valami modern kreatív játékkal akartam meglepni a leányt. Léna egyik ovis társa nemrég nagyon szemrevaló Jégvarázs mesefilmes kis válltáskát kapott ajándékba, amit ő maga színezett ki a mellékelt filctollakkal. Megkérdeztem az anyukáját, hogy hol sikerült ezt beszerezni, mire megosztotta velem, hogy a jatekwebshop.eu-ról rendelte. Kapva kaptam az alkalmon, egyik nap a szünetemben ellátogattam az oldalra, ahol jobbnál jobb kreatív játékok tárháza fogadott. Percekig tartó böngészés után végül kiválasztottam Lénának egy hasonló jégvarázsos kistáskát, mivel ő is mindig élvezettel nézi ezt a mesét és elnyerték a tetszését a csinos főszereplő lányok. Kiválasztottam a bankkártyás fizetést és a házhozszállítást, amivel 1-3 munkanapon belül meg is jön a termék.

Egyik délután egy csomag várt az étkezőasztalon, kis is bontottam, hogy leellenőrizzem, az jött-e meg, amit rendeltem. Szerencsére a táska kifogástalan állapotban érkezett meg. Amikor Léna hazajött az óvodából, át is adtam neki a kreatív kistáskát, amit kitörő örömmel fogadott. Kibontás után kiderült, táska kiváló minőségű anyagból készült és méretben is passzolt a kisasszonyhoz. Öt darab színes filctoll volt hozzácsomagolva, amik természetesen nem csak a táska dekorálására alkalmasak. Léna egyből mohón hozzálátott a táska színessé varázslásához. Igen tehetséges kis művész, nagyon ügyes keze van még az apró részletekhez is. Mindegyik filctollat felhasználta, így az eredmény pompásan tarka és igen dekoratív lett. A kislány nagyon büszke volt alkotására. Biztosított afelől, hogy jó ajándékot választottam neki.

A táska nagyon praktikus is, mivel elfér benne Léna uzsonnája. Amikor pedig családi kirándulásra megyünk, abba pakolunk neki saját elemózsiát, innivalót, és amire adott esetben szüksége lehet. Sokkal büszkébben viseli a saját díszítésű kistáskát, mint az előre nyomtatottat. A munkahelyemen, a nyomdában is megcsodálták az alkotását a kollégáim.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.