Csapatpihenés Siófokon

Jön a nyár, mi is pihenésre vágyunk, lelki szemeink előtt lebeg a tenger vagy éppen a Balaton, a parton elnyalogatott fagyik, a lángos és a hekk, a hamburger, és a naptej illata. Remélem, ezzel nem csak mi vagyunk így, hanem ti is várjátok már a hőséget és a pihenést.

siofóki hotelek

siófoki hotelek

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem egy siófoki hotel bízott meg bennünket a prospektusaik megszerkesztésével, nyomtatásával. Sőt, valahova még az ét- és itallapot is mi nyomtatjuk, a jelzőtáblákkal, feliratokkal együtt. A kapcsolatunk nagyon jó a hotelek vezetőségével, és elsősorban persze azokkal, akikkel közvetlen kapcsolatban állunk. Ezért kiválasztottunk egyet a jobbnál jobb siófoki hotelek közül, és elhatároztuk, hogy – amint magabiztosan beköszönt a nyár – ott tartjuk meg a félévzáró csapatépítő hétvégénket. Szerintem nincs olyan munkatársunk, aki ne várná azt a pár napot, amikor munkáról elfeledkezve ejtőzhetünk a Balaton-parton.

Most se coach-t, se csapatépítőt, se semmilyen szakembert nem kértünk magunk mellé, mert úgy döntöttünk, hogy semmilyen – akár játékos – feladatot nem szeretnénk teljesíteni ez alatt a hétvége alatt. A laptopok és céges telefonok szigorúan otthon maradnak, a sajátunkat is csak életveszély esetén vesszük elő. Az osztálykirándulásokkal ellentétben most szívesen szabadulunk meg a kütyüinktől, hogy távol a kötelességektől élvezhessük a munka édes gyümölcsét.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.