Fontos a csontok egészsége

A családunk számára nagyon fontos, hogy a lehető „legzöldebben” üzemeljen a házunk. Ez alatt azt értem, hogy a napelemen keresztül a szelektív hulladékgyűjtésig mindenre nagy figyelmet fordítunk. A napelemeket 3 éve rakattuk fel a családi házunkra, a hulladékot pedig mindigis szelektíven gyűjtöttük. Ám most egy másmilyen dolog az, ami szöget ütött a fejünkbe.

Az egészségünk.

Nagyon fontos, hogy kellő odafigyeléssel „üzemeljen” a testünk, ennek érdekében pedig arra is nagy figyelmet kell fordítani, nem csak a házunkra és arra, hogy az energiatakarékos legyen és környezetbarát emellett. Elhatároztuk hát a feleségemmel, hogy odafigyelünk az egészségünkre, csonterősítő segítségével kezdjük majd ezt.

Az interneten rákeresve a csonterősítőre, a prevenciopatika.hu nevű honlappal kerültünk szembe. Nagyon megfogott minket ez a barátságos weboldal, egyből bizalmat ébresztett bennünk, jó volt egyszerűen böngészni rajta. Sok hasznos tartalommal is találkoztunk, mert rengeteg cikk is van fent, ami nekünk éppenséggel pont kapóra is jött. Feleségemmel együtt olvastuk a cikkeket és egyébként a mottójuk is tök jó. Pontosan az, amit mi is szeretnénk elérni, megelőzni a betegséget. Karban szeretnénk tartani a testünket, lelkünket, mindenünket, de ehhez kell is nekünk egy kis támogatás.

Miután a cikkek elolvasásával végeztünk, elkezdtük nézegetni a csonterősítőket a honlapon, hiszen gyakorlatilag emiatt látogattuk meg a weblapot.

Több különböző gyógyszer és készítmény közül tud válogatni mindenki, aki csak a honlapon jár. Ezek a gyógyszerekhez, illetve készítményekhez tartozik mindig betegtájékoztató is, ami nagyon részletes és hatalmas segítséget nyújt a kiválasztásnál. A feleségemmel több féle gyógyszerből is rendeltünk a csonterősítőkön belül, és emellett más gyógyszereket, vitaminokat is rendeltünk, mert a készletünk így tél után, eléggé fogytán volt. Télen ugyebár könnyebben betegszünk meg, gyengébb az immunrendszerünk.

Miután leadtuk a rendelést, akkor láttuk csak, hogy elértük azt a rendelési limitet, ami után már a kiszállításért nekünk egy forintot sem kell fizetni, na, ennek külön örültünk. Úgy döntöttünk a párommal, hogy a jövőben biztos mindig náluk fogunk ilyesmiket rendelni, mert ez nagyon kényelmes megoldás nekünk.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.