Mire van szükség a nyári melegben? Klímára, ingyenes beszereléssel!

Egy nyomdában dolgozom, de nem a gépek mellett. A főnök titkárnője vagyok, és ezáltal rám hárul minden ügyintézési és adminisztrációs feladat. Régebben az irodám ugyan abban az épülteben volt, ahol a nyomdagépek is vannak, de bővítették a gépparkot és az én irodámat is beolvasztották a gépcsarnokba. Mivel azonban nem maradhattam iroda nélkül, a meglévő épület mellé felépítettek egy kisebbet és abban került berendezésre, többek között, az én irodám is. A régi épület már régóta klimatizálva volt, az új azonban az első néhány hónapban még nem, így ott nagyon meleg volt.

A főnököm múlt héten azt adta ki nekem feladatul, hogy vegyem fel a kapcsolatot egy klíma szerelő céggel és szereltessek klímákat az új épületbe is. Böngészgettem a neten egy kicsit, aztán elég hamar rábukkantam egy jó ajánlatra. Van egy cég, ami a náluk vásárolt klíma berendezésekre idén nyáron akciót hirdetett, ami pedig a non plusz ultra, a beszerelés is ingyenes. Klíma, ingyenes beszereléssel? Ez kell nekünk! Úgy döntöttem, hogy ez egy visszautasíthatatlan ajánlat, szóval felvettem a kapcsolatot a céggel és kértem árajánlatot is. Az árajánlat hamar meg is érkezett, és mikor a főnököm is rábólintott, akkor már nem volt más hátra, mint megrendelni a készülékeket.

Négy klímát rendeltünk a cégtől, minden helyiségbe egyet-egyet, közepes kapacitásút. Amellett, hogy a cég is segít kiválasztani, hogy melyik klíma készülék lenne a legalkalmasabb, a honlapjukon el lehet olvasni, hogy nagyjából hány négyzetméteres helyiségbe milyen kapacitású klíma a legideálisabb. Magára a szerelésre még nem került sor, majd a jövő héten fog kijönni hozzánk egy csapat, akik feltehetően egy, vagy nagyon maximum két nap alatt beszerelik az új készülékeket. Nagyon várom már, hogy végre megint klimatizált irodában végezhessem a munkámat, mert az sokat tud dobni az ember közérzetén. Addig is pedig marad a ventilátor, ami ideig-óráig bizonyos szintű felüdülést nyújt, de nem ugyan olyan, mintha egy huszonöt-huszonhét fokos irodában ülnék.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.