Munka közben a beszélgetés a legjobb

Főként a kozmetikusról és fodrászokról van elterjedve az a kép, hogy a munkakörükbe tartozik a kuncsaftjaik meghallgatása. Egy egy új frizura elkészítése közben teljes történetek hallgatnak meg, és néhány jó kérdéssel segítenek az embereknek kiönteni a szívüket.

Én viszont úgy gondolom, hogy a nyomdászok is legalább ennyire jó hallgató közönség. Sok olyan megrendelés van, amit azonnal elkészítünk, mint például néhány fotó kinyomtatása. És ilyenkor nem jó, ha a vásárló csak unottan várakozik.

Éppen ezért, én mindig beszélgetek azokkal, akik hozzám betérnek. És nem szoktam megbánni. Legutóbb is rengeteg új információval lettem gazdagabb. Egy fiatal nő jött be hozzám előhívatni néhány fényképet egy kisbabáról. Mint kiderült, a baba a képeken a kisfia, aki nemrég született. Kérdezgettem hogy nehéz-e a fiatal anyuka élet. Erre elmesélte, hogy vannak bökkenők, de azért szereti.

Ott voltpéldául a babakocsi vásárlás. Kezdetben azt sem tudta, hogy hogy fogjon neki. Mert rengeteg a választék,mind típusra,mind árra. És nem tudta, hogy melyik az, amelyik jó minőségű és megéri az árát. A babakocsi vásárlás pedig mégiscsak nagy feladat.

De aztán rátalált a sport babakocsira egy weboldalon. És azonnal beleszeretett. Mert ezek a sport babakocsik nagyon jó minőségűek. Továbbá rengeteg olyan funkcióval rendelkeznek, amik nagyon megkönnyítik a hétköznapokat.

Például teljesen összecsukhatóak. Ami azért nagyon jó, mert rendkívül egyszerűvé teszi a tárolásukat és a szállításukat is. Gyorsan össze lehet csukni vagy szétnyitni. És így igen helytakarékosak. Csak berakjuk a kocsi csomagtartójába, és már lehet is menni mindenhova.

De a tömegközlekedésen is remekül lehet vele utazni, mert könnyű kezelni. A váz könnyített, így nem megerőltető felemelni. A fék nagyon strapabíró, és egyetlen lépéssel irányítható. A kerekek pedig szabadon mozognak, ami jó manőverezést tesz lehetővé. Továbbá minden terepen egyszerűen lehet vele közlekedni. Nem kell attól tartani, hogy a baba esetleg felébred a zötykölődés miatt.

És az ülés állítható, dönthető. Még esővédő is van hozzá. Az ülés alatt eddig van egy nagy kosár, amibe kényelmesen tudunk pakolni mindenfélét, amit éppen szeretnénk. Legyen az táska, babaholmi vagy bevásárlás, nem kell cipelnünk többé, csak belerakjuk a kosárba.

És ez a sport babakocsi még ár-érték arányban is nagyon kedvező. Teljesen el voltam ámulva. De jó volt hallani, hogy ilyen is van. Végre valakinek jó tapasztalata van a babakocsikkal. A barátnőim eddig mindig csak panaszkodtak, de majd feltétlenül mondom nekik, hogy szerezzenek be egy ilyen sport babakocsit.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.