Nyomtatott apró gyerekülésről

gyerekülés 15-36Napokban kért meg egyik cimborám, hogy nyomtassak már pár darab szórólapot, mert megszeretnének válni babaülésüktől, mert szépen cseperedik a kis lurkó és az előzőt kihízta. Természetesen elvállaltam, hisz amúgy is egy nyomdában dolgozok, pár lap kinyomása nem fogja földhöz vágni a költségvetésünk.

E-mailben átküldte a már megszerkesztett nyomtatni valót, amin a következő volt olvasható:

„OSSAN FOX – Isofixes autós gyerekülés, ötpontos biztonsági övvel. Ideális a hosszú autóutakra, mert a több állásban állítható biztonsági öv és fejtámla beállításával, mindig a lehető legbiztonságosabban és legkényelmesebb utazásélményt biztosítja a gyereknek! 0-4 éves korig és 0-18 kg-ig ajánlott.

További paraméterek: …”

A paraméterek elolvasása után majdnem sikerült meggyőznöm magam arról, hogy ez nekem is kell, pedig nincs is gyerekem… Komolyan egy remek kis szerkezetnek tűnik, ha babám lenne csak ilyenben utaztatnám. Kinyomtattam a szórólapokat, és amikor másnap odaadtam a másolatokat, pár gyors kérdést feltettem haveromnak:

Lesz-e új autós gyerekülés?

– Természetesen igen. Majd már csak 30 kiló felett gondoljuk át, hogy nélkülözhető már a biztonsági ülés vagy sem. Addig a súlyhatárig szerintem, szerintünk kell. Már ki is néztünk egy újat. A gyerekülés 15-36 kg-ig használható és hasonló paraméterekkel bír, mint az elődje.

Ugyan onnan szerzitek be a következőt?

– Igen. Van már egy jól bejáratott webshopunk. Számos babaholmit tudunk onnan vásárolni, babajátéktól kezdve a babakocsikig. Hatalmas termékválaszték, csúcskategóriás márkák és hogy ezt még fokozni lehessen, pénztárcabarát árak! Amióta megismertük a babaverda.hu-t nem akarunk máshol vásárolni, elégedettek vagyunk vele!

Új baba várható?

– Ez még tárgyalás alatt. Az biztos, szeretnénk még egyet, de nagyon bizonytalan az anyagi helyzetünk, ezért is adjuk el a használaton kívüli vagy már kinőtt dolgokat. Szóval, ha nálad esetleg elindulna a babaprojekt bátran kérdezz rám, van-e felesleges babaholmi a házban.

Ezen mind a ketten nagyot nevettünk, mert nagyon távol álnak tőlem gyerek, és most sajnos a nők is, és ezt tudja jól ő is. A bizalma azért jól esett!

Örültem, hogy segíthettem neki kinyomni a szóróanyagot, remélem, hamar talál vevőt, bár a webshopos árából nem sokat vesztett. Nem tudom ez azért van, mert jó állapotban van, vagy annyira értékőrző minőségű, hogy így is simán kapni fognak utána az emberek?! Idővel kiderül!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.